Esteu aquí: Inici Notícies 24 treballs candidats a l’XIIIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

24 treballs candidats a l’XIIIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 06-02-2020 14:32

La regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes, Sandra Castro, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, s’han reunit aquest dijous al Casal de la Dona, per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XIIIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2019 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

En aquesta tretzena edició, opten al premi un total de 24 treballs: 8 en la categoria de premsa escrita, 4 en la de fotoperiodisme, 6 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la darrera setmana de febrer. Estarà presidit per la regidora Sandra Castro i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un/a periodista lleidatana designada per Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Feminismes

www.feminismes.paeria.cat

L’acte de lliurament de l’XIIIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 18 de març, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

 

001.JPG


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet