Esteu aquí: Inici Notícies Aplec de les Dones 2019
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Aplec de les Dones 2019

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 13-06-2019 12:21

Aquest dimecres 12 de juny, les entitats, associacions i vocalies de dones celebren l’Aplec de les Dones, al Pavelló 4 de la Fira de Lleida- Camps Elisis. Aquesta jornada està organitzada pel Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. Hi assistiran l’alcalde en funcions, Fèlix Larrosa, la tinent d’alcalde de Polítiques d’Igualtat en funcions, Sara Mestres, així com la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló. 

L’Aplec de les Dones, que es realitza des de l’any 1994, és l’esdeveniment anual que, a més a més d’enfortir el teixit associatiu femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, té una clara voluntat de fomentar l’apoderament i el lideratge femení i, alhora, promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones. Aquest any hi participen 221 dones provinents de 22 entitats del municipi de Lleida.

La jornada començarà a les 12 del migdia, amb la benvinguda a les participants. Tot seguit, tindrà lloc la representació d’una peça teatral, titulada ‘Y nos quedamos sin palabras’, a càrrec de la companyia lleidatana A2Velas Teatre. L’obra protagonitzada per tres actrius i un actor, tracta de les relacions que s’estableixen en un país sense concretar, després d’un conflicte bèl·lic, entre la mestressa d’un establiment de queviures i dos homes amb un ideal de l’amor lluny de la realitat. És la història que comporta una guerra de l’amor mal usat i les seves cicatrius. Aquesta activitat està finançada amb càrrec als crèdits que els ajuntaments han rebut del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat, en el marc del Pacte d’Estat contra la Violència masclista.

Després de la representació es farà el dinar de germanor i la sobretaula amb animació musical. L’Aplec de les Dones compta també amb el suport de l’Institut Català de les Dones. 

_DSC2243.JPG

grup.jpg

IMG_20190612_131241.jpg


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet