Esteu aquí: Inici Notícies Audiència Pública sobre el model del servei municipal d’atenció a les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Audiència Pública sobre el model del servei municipal d’atenció a les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 27-05-2021 08:06

El passat 15 d’abril es va fer l’acte de presentació del procés d’Audiència Pública sobre el model del servei municipal d’atenció a les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.

Iniciem ara la fase 2, que s’allargarà fins al 30 d’abril i consta de les següents parts:

PAS 1 -- Enviament de documentació: us adjuntem document de treball, que també podeu consultar a través del següent enllaç:   Document

PAS 2 -- Període (del 20 al 30 d’abril) de formulació de peticions en relació amb la documentació enviada, a través del següent formulari

 

En relació amb la Fase 3 del procés d’Audiència Pública sobre el model del servei municipal d’atenció a les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles el passat dia 6 de maig a les 18 h per la plataforma virtual Teams va tenir lloc la SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE MODELS D’ATENCIÓ D’URGÈNCIA SOCIAL A LES DONES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA MASCLISTA. L’EXPERIÈNCIA DELS MUNICIPIS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET, BARCELONA I TARRAGONA I DE LA DIPUTACIÓN FORAL DE GIPUZKOA.

Adjuntem exemples d'altres territoris

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Tarragona

Diputación Foral de Guipuzcoa

 

En relació amb el procés d’Audiència Pública sobre el model del servei municipal d’atenció a les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles el proper dia 27 de maig a les 18 h a la Sala Alfred Perenya (Avinguda de Blondel, 64 / Edifici de Cultura), tindrà lloc una nova SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA: PRIMERA ACOLLIDA, RECURSOS D’ATENCIÓ I CIRCUITS I PROTOCOLS A LLEIDA, a càrrec de personal tècnic de l’Ajuntament de Lleida.

 

Per poder assistir us heu d'inscriure a : feminismes@paeria.cat   ( places limitades)

 

Per pode participar a l'audiència del proper 3 de juny podeu fer la vostra inscripció fins el dia 1 de juny ( places limitades) participacio@paeria.cat


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet