Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria reconeix la trajectòria de Montserrat Canals
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

La Paeria reconeix la trajectòria de Montserrat Canals

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 03-05-2019 12:56

Acte d’homenatge organitzat al local social del Clot.

L’Ajuntament de Lleida ha homenatjat aquesta tarda Montserrat Canals en un acte que ha tingut lloc al local social del Clot, en el marc de la iniciativa “Anònimes” del Casal de la Dona. El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de Polítiques per a la Igualtat, Sara Mestres, ha posat en relleu la tasca que Canals ha desenvolupat en l’àmbit veïnal i social i ha valorat l’aportació a la ciutat de persones com la Montserrat. A l'acte hi ha assistit la regidora Marta Gispert.

Montserrat Canals va ser activista en les reivindicacions del moviment del Clot de les Granotes, que van evitar que s’edifiqués i que es fes una plaça; membre fundadora i ex tresorera de l’Ateneu Popular de Ponent, membre de la Comissió del projecte Llars del Seminari i col·laboradora de Cáritas com a responsable de Voluntariat de Troballes.

El Casal de la Dona ha impulsat el programa “Anònimes”, dins de l’Activa’t al Casal per descobrir les vides i la trajectòria personal i social de lleidatanes que han treballat i treballen activament en la construcció d’una ciutat acollidora, igualitària, tolerant i respectuosa amb la diversitat.

El programa ha reconegut les figures de: les germanes Araceli i Mercè Molina, Paquita Roure, Carmina Gómara, Isa Sàez i Teresa Gil, Mati Díaz, Ramona Salla, Rosa Pascual, Dolors Ariño i Dolors Flix.

Feu Clik aquí per veure l'homenatge

canals2.JPG

©Javi Martín

canals 1.JPG

©Javi Martín


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet