Esteu aquí: Inici Notícies Obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 25-03-2020 10:25

ok 1.jpg

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, s’han reunit aquest dimecres al Casal de la Dona, per a l’obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. En aquesta onzena edició opten al guardó 11 treballs: 6 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 1 en la de mitjans digitals i 3 en la d’audiovisual.

Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà la darrera setmana de febrer. Estarà presidit per la regidora Mestres i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un/a periodista lleidatana designada pel mateix Col·legi, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat www.paeria.es/politiquesigualtat.


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet