Esteu aquí: Inici Notícies Reunió amb l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Reunió amb l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 28-10-2019 14:35

La regidora Sandra Castro ha rebut les representants de l’entitat, que li han explicat la seva activitat i els nous projectes per als pròxims anys

La regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, s’ha reunit aquest dilluns amb les representants de l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida. La seva presidenta, Laia Rogel, i la secretària de la nova junta, Núria Ribes, a més de presentar les noves persones membres, han traslladat a la regidora els objectius que promou l’entitat i quins són els nous projectes per als pròxims 4 anys.

Ap! Lleida és l’associació sense ànim de lucre que representa el teixit empresarial en femení de les terres de Lleida i vetlla per la visibilitat a la vàlua de la dona en diferents àmbits. Integra prop de 115 emprenedores, empresàries, professionals i directives dels sectors privat i públic de Lleida província i de Barcelona.

Fundada l’any 2005, té com a objectiu principal ser un punt de trobada entre empresàries, directives, professionals i emprenedores, per posar en comú inquietuds i sinèrgies.

Entre les seves activitats destaca la convocatòria anual dels Premis Ap! (el lliurament dels quals està previst en un acte que tindrà lloc el 22 de novembre a les 20 h a la Seu Vella); les jornades formatives i els dinars tertúlia que realitzen un cop al mes. Com a nou projecte per a l’any 2020 destaca la creació de les Beques Ap! Lleida o l’expansió territorial de l’entitat, amb la creació de petites delegacions i dones referents en cada capital de comarca.


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet