Esteu aquí: Inici Notícies S’obre la inscripció per al programa Activa’t al Casal
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

S’obre la inscripció per al programa Activa’t al Casal

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 18-09-2020 09:33

El Casal de la Dona programa 11 tallers que promouen el benestar físic i emocional, la salut, gaudir de l’art i de la cultura Caldrà fer inscripció prèvia i es faran grups més reduïts per adaptar-se als requeriments de la Covid-19

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presentat aquest migdia les activitats de la programació “Activa’t al Casal” per al curs 2020-21, que continuen amb la voluntat d’oferir un espai per promoure la salut i el benestar, impulsar la fortalesa i el creixement personal, defensar dels drets de les dones, prevenció de la violència masclista i afavorir l'empoderament, el lideratge i les aportacions del teixit associatiu femení.

En la 16a edició del programa s’ofereixen 11 tallers i activitats, que es realitzaran al Centre Cívic de l'Ereta i Casal de la Dona. Totes les activitats són gratuïtes.

De l’oferta d’aquest curs destaca, com a novetat l el taller “Eines del Benestar”, que substitueix el de Teràpia del riure, que no es pot realitzar per la Covid-19. Amb l’activitat “Eines del Benestar” s’oferiran eines i teràpies per millorar el benestar personal, físic i emocional de les dones que hi participin. Aquest any s’amplia el taller d’Autodefensa femenina, amb grups més reduïts. La tinent d’alcalde Sandra Castro ha explicat que es tracta de la segona edició d’una activitat que es va realitzar per primera vegada el curs passat, amb molt bona acceptació, i que “reforça la seguretat i l’autonomia de les dones davant possibles atacs o agressions masclistes”. Aquest any, atenent a les peticions de les participants, s’ha canviat la periodicitat del taller i es farà setmanalment, enlloc de quinzenalment.

També té continuïtat el cicle ‘Anònimes’, que dona protagonisme a dones de diferents àmbits de la ciutat que han estat una baula important en la societat lleidatana pel seu lideratge i trajectòria, en diversos àmbits. Aquest any, el reconeixement s’iniciarà amb les dones fundadores de l’associació ADIMA (Associació de Dones intervingudes de mama).

De nou, el Casal de la Dona ofereix l’Espai de Creixement Personal, obert a totes les dones que vulguin treballar aspectes personals com l’autoestima, la gestió emocional, les habilitats socials i les relacions saludables. Tindrà lloc els dijous de 16.30 a 18 hores durant els mesos d’octubre, novembre i desembre al Casal de la Dona.

L’oferta d’aquest curs inclou els següents tallers i activitats: 'A tot ritme', 'Cos actiu', 'Garrotín', 'Eines de Benestar', 'Autodefensa feminista', 'Alimentació Saludable', 'Cuida't, 'La Ciutat amb la mirada de les dones', 'Espai salut' i 'Arts al casal'.

La inscripció a les activitats de l’Activa’t al Casal es pot realitzar per telèfon (973 700 461) o al correu electrònic feminismes@paeria.cat.

FEU CLICK DAMUNT DE LA IMATGE PER DESCARREGAR EL PROGRAMA

Activat.jpg

Imatge_cat_46614.jpg

 


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet