Esteu aquí: Inici Notícies Xerrada sobre la prevenció de la salut cardiovascular
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Xerrada sobre la prevenció de la salut cardiovascular

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 25-03-2020 10:25

Aquest dilluns, el Casal de la Dona ha acollit una nova sessió del taller CUIDA'T, dins el programa Activa't al Casal. Aquest taller, que té com a objectiu promoure tècniques senzilles d’autocura per a la millora de l’estat físic i la qualitat de vida de les dones, s’ha dedicat en aquesta ocasió a la prevenció de la salut cardiovascular.

El doctor Carles Tomàs Querol, especialista en Cardiologia i coordinador de la Secció Clínica del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, ha estat l'encarregat d'impartir aquesta xerrada amb perspectiva de gènere, tenint en compte que la principal causa de mortalitat entre les dones, després del càncer, són les malalties cardiovasculars. 

Durant la xerrada, a la qual han assistit prop de 40 dones, el Dr. Carles Tomàs ha posat de manifest la importància de la prevenció en aquest àmbit i dels estudis científics que detallen les diferències biològiques dels homes i de les dones, que fan que l'atenció i el tractament als factors de risc cardiovascular siguin diferents en funció del sexe de la persona. Així mateix, ha repassat quins són aquests factors de risc i els elements de prevenció per a una vida saludable. 

Les participants han tingut l'oportunitat de plantejar dubtes al ponent i han expressat la importància d'assistir a aquest tipus d'actes que tenen com a objectiu l'autocura per a la millora de la qualitat de vida de les dones. 

012.JPG


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet