Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Activitats, tallers, cursos... Aplec de les dones 2010
Accions del document

Aplec de les dones 2010

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 23-01-2023 15:24

Lleida va celebrar el passat 9 de juny l'Aplec de les Dones, en el qual hi van participar gairebé 500 participants,  membres d'entitats i de vocalies de la dona. L'alcalde, Àngel Ros, va pressidir el tradicional dinar que se celebrarà a les 14.30 h, al pavelló 4 de Fira de Lleida. També hi assistiran els tinents d’alcalde Dolors Arderiu i Txema Alonso, les regidores M. Rosa Ball, Neus Brocal i Sara Mestres i el regidor Oriol Yuguero. 

L'Aplec, que organitza anualment la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida, té els objectius de consolidar el teixit associatiu femení i de fomentar la relació entre les diferents agrupacions de dones del municipi. Enguany manté el fil conductor iniciat al 2009 i el lema és Dones i Salut. En aquest sentit, al matí, les participants han seguit tallers anti stress, de balls, d'alimentació saludable, de tai-txi i de conreu de plantes aromàtiques i medicinals.

La finalitat d'aquestes activitats ha estat promoure un estil de vida saludable. L'Espai Dones i Salut ha atansat a les particpants els recursos de salut que ofereixen les diferents entitats i institucions locals i, al mateix temps, ha convidat a reflexionar sobre els efectes de l'anomenada triple jornada i com elaborar propostes per assolir uns usos del temps més igualitaris.   

 

fotos 048.jpg

fotos 043.jpg
fotos 046.jpg fotos 076.jpg
fotos 075.jpg fotos 082.jpg


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet