Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Activitats, tallers, cursos... Aplec de les dones 2012
Accions del document

Aplec de les dones 2012

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 23-01-2023 15:24

Prop 400 persones membres d’una quarantena d’entitats, associacions i vocalies de la dona han participat avui al tradicional Aplec de les Dones.

Prop 400 persones membres d’una quarantena d’entitats, associacions i vocalies de la dona han participat avui al tradicional Aplec de les Dones. Des de l’Ajuntament de Lleida cada any s’organitzen múltiples activitats encaminades a la promoció de la salut i la sensibilització en l’adquisició d’hàbits saludables; una d’aquestes activitats és l’Aplec de les Dones 2012, organitzat des del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones i Casal de la Dona de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra cada 28 de maig.

L’Aplec de les Dones és l’esdeveniment anual que, a més a més d’enfortir l’associacionisme femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, té una clara voluntat de promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones. Mostra d’això són els tallers participatius i l’Espai Dones i Salut, que al llarg de la jornada ofereix àmplia informació sobre els recursos i serveis en matèria de salut que tenim al nostre l’abast al municipi de Lleida.

L’activitat física, l’alimentació saludable, les estones de lleure per al creixement personal, la bona companyia i la col·laboració mútua són vehicles de transmissió de salut.  L’aplec de les Dones es realitza des de l’any 1994.

L'eix conductor de l'edició 2012 de l'Aplec ha estat la salut i durant el matí les participants han realitzat tallers de tai-txí, pilates, aeròbic, una caminada i també un curs d'expressió corporal i teatral. La jornada ha finalitzat amb un dinar de germanor i  ball.

A la festa hi han assistit l'Alcalde i també la1a tinenta d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Mobilitat, Via Pública, Concessions i Oficina d’Atenció Ciutadana, Marta Camps, el 2n tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, la 4a tinenta d’alcalde i regidora de Seguretat, Civisme i Règim Interior, Sara Mestres, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, la regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, Dolors Arderiu i el regidor d’Esports Txema Alonso, a més del cap de l'oposició, Joan Ramon Zaballos i el portaveu del Partit Popular,entre altres regidors del consistori.

Aquí podeu veure un resum fotogràfic de la jornada.

FOTOGRAFIES APLEC 2012

 

 

 


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet