Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Activitats, tallers, cursos... Lleida celebra l’Aplec de les Dones 2016 als Camps Elisis
Accions del document

Lleida celebra l’Aplec de les Dones 2016 als Camps Elisis

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 23-01-2023 15:25

Més de 320 dones de 28 entitats, associacions i vocalies de dones de Lleida participen en l’esdeveniment, que té l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu femení i promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones

Més de 320 dones de 28 entitats, associacions i vocalies de dones de Lleida han celebrat avui l’Aplec de les Dones, que enguany s’ha centrat en l’alimentació i el consum responsable de productes ecològics i de proximitat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i la tinent d’alcalde i regidora de polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, ha participat com cada any en l’esdeveniment, compartint un dinar de germanor amb totes les participants.

L’Aplec de les Dones se celebra des de l’any 1994 i té l’objectiu, a més a més d’enfortir el teixit associatiu femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, una clara voluntat de reforçar el lideratge femení i, alhora, promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones, ja que s’emmarca en la commemoració anual del dia 28 de maig, Dia Mundial d’Acció per a la Salut de les Dones.

L’Aplec de les Dones celebrat avui, organitzat des del Casal de la Dona i Centre municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques per al Civisme i la Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, compta amb el suport de VSD-Justícia Alimentària Global i ha tingut lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida-Camps Elisis. Durant el decurs de l’esdeveniment, les participants han pogut gaudir de diversos tallers sobre alimentació saludable i, després del dinar, també d’animació musical.

  CLIKEU AQUÍ PER VEURE EL RECULL FOTOGRÀFIC

 


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet